8 de setembre del 2012

El New York Times a Goya18

Aquest és un retall de l'edició en paper del NYT que ens va regalar un visitant.



El dimecres va tornar a passar... 

Pantalons curts, xancletes, càmera fotogràfica penjant del pit i barret de palla. El retall del diari a la mà i un parell de passejades pel davant de la botiga mirant, ara el carrer, ara el tros de paper.

Sembla mentida que, desprès de tant de temps, hi hagi turistes, dels llocs més diversos,  que vinguin a la nostra botiga amb l’article a la mà. Suposo que això diu molt en favor del New York Times i, també, en favor d’alguns viatgers que planifiquen els seus viatges amb tanta antelació...

Era la tarda de l’últim dia que teníem obert, abans de les vacances d’estiu, que se’ns va aparèixer un fotògraf que volia fer un reportatge per al New York Times.

En veure la nostra cara d'estupefacció, Stefano Buonamici, va tenir el detall d’explicar-nos que, uns dies abans, havia entrat a la nostra botiga un redactor del blog de viatges del New York Times. Que ens havia comprat alguns vins, que li havia agradat la botiga i el tracte que li vam donar i que havia decidit incloure’ns en un reportatge que estava fent sobre la Vila de Gràcia.

Algun temps després, ja amb el reportatge a la mà, vam poder saber que Andrew Ferren és un escriptor especialitzat en viatges que viu des de fa vuit anys a l’Estat Espanyol i que desenvolupa la seva feina des de la discreció... No es va donar a conèixer, no ens va parlar per a res del New York Times. Simplement va entrar, va xerrar amb nosaltres, li va agradar el que va veure i va escriure la seva petita crònica. Una sorpresa molt agradable.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada