17 d’octubre del 2012

Un Blandnoch per a Amélia


La petita Amélia, en el seu primer aniversari, va tenir un regal ben curiós...

Com podeu veure, de moment, sembla apreciar-ne sobretot  la bonica caixa., sòbria i elegant com correspon a un producte de tanta consistència... La petita Amélia deu pensar que es un regal força avorrit  tot i que sembla intuir que aquella caixa amaga algun misteri llunyà i desconegut. I té raó...

En el seu primer aniversari la nostra Amélia ha tingut, entre d'altres regals, aquesta bonica caixa que conté un  Blandoch de 23 anys. Aquesta ampolla forma part d'una col·lecció anomenada "Rare Malts"



"Rare Malts" és una col·lecció de Cask  Strength (1) de whisky single malt, generalment de 19 o més anys que provenen de destil·leries que ja no existeixen o que, tot i continuar la seva activitat, ja no fan aquests whiskys. Es tracta doncs  de whiskys gairebé únics i que costarà molt de trobar en un futur.

Un regal ben curiós, certament... Què en farà la nostra filla d'aquest whisky tan exclusiu?

De moment res... Aquest és un regal que serà regalat dos cops; ara que va fer un any i quan en tingui 18...

Per aquelles paradoxes de la relació entre valor i preu, quan l'Amélia tingui divuit anys el valor d'aquesta ampolla s'haurà multiplicat i també el seu preu...  Ella, ara no ho sap però aquella caixeta tan bonica que li van regalar quan va fer un any, li servirà als divuit per, potser, poder fer aquell gran viatge que tots hauríem desitjat fer al divuit anys.


(1) -  Cask Strength vol dir literalment "la força de la barrica" i fa referència a whiskys  dels millors barrils que s'embotellen directament, sense diluir-los amb aigua..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada