17 de setembre del 2012

Rimarts, un celler artesanal...


L’entusiasme és una gran cosa.

Darrera d’una feina ben feta, gairebé segur, sempre hi trobarem el motor silenciós de l’entusiasme.
Què és l’artesania sinó entusiasme guiat, canalitzat, conduït per una tècnica?
La tècnica, en artesania, es quelcom que avança més en funció del coneixement que no pas de la innovació. La tècnica, en artesania, és el respecte per la tradició no pel que té d’ancestral, sinó pel que té de sàvia.




Goya18 ens agrada el món dels vins precisament per això, perquè més enllà de la moda o d’un cert “snobisme”, hi podem trobar molta gent que treballa d’aquesta manera; amb entusiasme i tècnica. 
Rimarts és una empresa familiar que va néixer l’any 1987 a Sant Sadurní d’Anoia. El seu fundador, el sr. Ricard Martínez de Simón, va apostar per l’elaboració de caves i vins a partir d’una metodologia purament artesanal. Vint-i-cinc anys més tard aquest celler, ara dirigit pels seus fills Ernest i Ricard, s’ha guanyat el reconeixement no tan sols dels seus clients (i el nostre) sinó també el de la crítica especialitzada.




Rimarts és un del primers cellers amb els que vam començar a treballar i, en aquest temps, hem pogut gaudir no només dels seus excel·lents productes (que tenen de sempre un lloc destacat a les nostres estanteries) sinó d’algunes trobades memorables al seu celler.

Hem tingut el plaer de compartir amb ells copes, converses i entusiasmes que ens son comuns.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada